2011-11-24 Sylwester z klubem Maska

Drodzy Państwo, zapraszamy serdecznie na wspaniałą noc sylwestrową w Klubie Maska!

Już od lat nasze sylwestrowe imprezy przyciągają wielkie grono miłośników szampańskiej zabawy. Tylko u nas poczują Państwo wyjątkowy klimat, wytańczą się przy znakomitej muzyce i zostaną starannie dopieszczeni przez niezawodną obsługę.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo:
 
Open Bar*

Wyśmienity szwedzki stół*

Najlepszą i najbardziej taneczną oprawę muzyczną.

Ten wyjątkowy dzień w roku należy spędzić w najlepszej atmosferze, bawiąc się na całego, ponieważ zgodnie z przysłowiem „jaki Sylwester, taki cały rok”! A żeby miłego stało się za dość, przygotowaliśmy specjalne promocje dla tych z Państwa, którzy jak najszybciej zdecydują się spędzić sylwestra razem z nami w Klubie Maska:
 
od 15 listopada do 20 grudnia całkowity koszt imprezy wynosi jedynie - 350 PLN/osobę
 
od 20 grudnia - 500 PLN/osobę
 
Rezerwacje pod numerami:
 
Michał Nałęcz (manager) - 515 049 162
Piotr Szczepański (event manager) - 509 312 703

Nasze Menu:

*Open bar (wybrane alkohole):  

Wódka Smornoff Vladimir
 Piwo Haineken
 Whisky Jhony Walker Red Label
Wino wytrawne białe i czerwone
 Napoje bezalkoholowe
 Kawa/herbata.
 

* Szwedzki stół:

Przystawki
Plater pieczonych domowych mięsiw
Plater włoskich wędlin
 
Deska serów w winogronami i orzechami
 
Szaszłyki z marynowanej wołowiny z boczkiem i warzywami
 
Voulevanty z pastą szynki, tuńczykową, z pomidorami suszonymi i kaparami, z musem grzybowym
 
Tortilla z łososiem i ogórkiem, szynką parmeńską i rukolą, kurczakiem i curry
 
Łódeczki z cykorii z pastą pieczarkową i jajkiem, ogórkiem i pastą wasabi
 
Śliwki w boczku

Sałatki

Cesarska z grillowanym kurczakiem i parmezanem
Nicejska 
Mix zielonych sałat z chrupiącym boczkiem, serem Dor Blue i orzechami włoskimi
 
Capresse z sosem pesto z rukolą i chilli
 
Sałatka z szynki parmeńskiej z parmezanem i grillowaną gruszką

Zupy 
Żurek Staropolski z jajkiem 
Barszcz czerwony z uszkami

 
Dania główne

Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym
Sola z sosem cytrynowo- miętowym 
Penne z kurczakiem, borowikami i pastą truflową.
 
Paella

Dodatki
Warzywa blanszowane 
Ryż Pilaw
 
Ziemniaki pieczone
 
Warzywa grillowane
 

REKLAMA
z dnia: 21.10.2017
top 10top 20top foto
zobacz wszystkie
Mikolaj Bytsko
2017-10-11
Marek marecki
2017-10-07
Michael Cieply
2017-10-01
Klaudia Jabłońska
2017-09-10
kotkakla.blogspot.com
Klaudia Kozieł
2017-07-20
Biorę udział w konkursie proszę o głosy!! Wyślij SMS „11” na numer telefonu 794 963 600! ...
więcej»
REKLAMA
REKLAMA
Wybieg na Facebook